دبیرستان غیردولتی پسرانه صالحین (متوسطه دوره اول) اداره کل آموزش و پرورش منطقه 3 تهران

آشنایی با رشته های تحصیلی و انتخاب رشته پایه نهم

از مهم ترین دغدغه های دانش آموزان پایه اول انتخاب رشته تحصیلی پس از اتمام سال اول دبیرستان می باشد. دانش آموزان با انتخاب رشته ، مسیر تحصیلی خود را انتخاب می کنند و به تحصیلات خود در این مقطع ادامه می دهند. رشته تحصیلی اگر درست و صحیح انتخاب شود می تواند زمینه دانش و توانایی را تعیین کند.

در انتخاب درست، باید ویژگی های دانش آموز از جمله میزان بهره هوشی، نمرات تحصیلی، نقاط ضعف و قوت در دروس مختلف، استعداد و میزان علاقه مندی مورد بررسی قرار بگیرد. اگر دانش آموز بتواند رشته ای را انتخاب کند که با توانایی ها و علاقه هایش مطابقت داشته باشد تا حد زیادی توانسته در مسیری قدم بردارد که به موفقیت ختم می شود. میزان علاقه مندی هر قدر در رشته انتخابی بیشتر باشد باعث تلاش و کوشش بیشتر برای رسیدن به هدف می شود.

ادامه مطلب...